11 juni; Introductie Joodse Meditatie

Vanaf de tijd van de Tora is meditatie naast gebed een manier geweest om naderbij te komen tot de Eeuwige.

Ook is meditatie een weg om meer grip te krijgen op je eigen leven, met minder inspanning te bereiken wat je ten diepste wil, beter met frustraties om te gaan, en om je relaties te verbeteren.

In dit tweetal bijeenkomsten verkrijg je door middel van deze cursus inzicht in verschillende soorten van Joodse meditatie, en zullen we deze ook beoefenen.

Mocht je daarna meer willen, in het najaar kun je vervolgens een langer durende en intensievere cursus Joodse meditatie volgen.

Wanneer: Maandag 11 juni & 25 juni

Tijd: 20.00 – 22.00 uur

Cursusleider: Rabbijn Hannah Nathans

Waar: De cursus vindt in samenwerking met HaMakor plaats in de Yehuda Aschkenasy-bibliotheek van de Stichting PaRDeS op de centrale locatie:
Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2,1082 MD Amsterdam.

Aanmelden: via deze link, info@stichtingpardes.nl of bel 0183 – 645006  (van 8.30 tot 17.30 uur).

Kosten: € 30,-

Meer info: mail met info@hamakor.nl

Download de flyer.