Inspiratiedag juni 2022

juni 12 @ 13:00 - 17:00

zondag 12 juni 13.00 – 17.00 uur

in De Nieuwe Poort in Amsterdam Zuid.

thema: Vertrouwen scheppen ver weg en dichtbij.

In een tijd waarin polarisatie en wantrouwen de boventoon voeren, willen we kijken hoe we op een niet naïeve manier het vertrouwen (Emoena) tussen mensen en groepen met verschillende sociale, culturele en spirituele achtergrond kunnen versterken.
Een sprankelende middag met inspiratieverhalen, onderlinge dialogen en samen-leren-sessies, onder het genot van iets lekkers te eten en te drinken. Tijd om elkaar ook echt te ontmoeten en te spreken. Informatie over sprekers en workshopgevers van binnen en buiten PaRDeS volgt.

Noteer de datum in je agenda en nodig zelf ook geestverwanten en vrienden uit om deel te nemen.

Je kunt je opgeven via stichtingpardes@gmail.com

Deelname € 10,-

Graag tevoren overmaken op NL 80 RABO 0129 9836 59 t.n.v. Stichting PaRDeS  t.b.v. Inspiratiedag 12 juni.

Datum:
juni 12