ZORG VOOR DE AARDE. Webinar 6 mei.

mei 6 @ 15:00 - 17:30

HERSTEL VAN DE WERELD

Webinar 6 mei 2021. Meld je hier aan voor het webinar via stichtingpardes@gmail.com

Het boek verscheen begin dit jaar.

De vier auteurs, Marcus van Loopik, Frans Verkleij, Henk Manschot en Abdelilah Ljamai, geven tijdens het webinar op 6 mei elk een presentatie van hun levensbeschouwelijke respons op de ecologische crisis.

Vervolgens kun jij als deelnemer met de auteurs doorpraten in breakout sessies.

Het programma start met een recensie van het boek door Kamel Essabane van ‘t Fahm Instituut.

De breakout sessies worden begeleid door Hannah Visser, Samira I. Ibrahim, Kamel Essabane en Anne-Maria van Hilst.  Alle vier werken zij aan interreligieuze en interlevensbeschouwelijke relaties binnen diverse organisaties.

Het programma eindigt met een korte reflectie door Hannah Visser en Samira I. Ibrahim op de doorwerking van dit boek in Nederland op dialoog & debat.

Moderator van het webinar is Bas van den Berg, voorzitter van de Stichting PaRDeS.

Programma van het webinar:  15.00-17.30

• Opening en welkom: Bas van den Berg
  • Gesproken recensie door Kamel Essabane
  • Vier presentaties steeds gevolgd door één vraag (van begeleider breakout sessie)
  • Pauze (16.15 uur)
  • Gesprek in vier breakout rooms met auteurs o.l.v. begeleider
  • Doorpraten over kernvragen uit de gesprekken in breakoutrooms
  • Slotreflectie door Hannah Visser en Samira I. Ibrahim
  • Afsluiting Bas van den Berg

Het boek is eenvoudig te bestellen via deze website. Na overmaking van € 25,- krijg je het toegestuurd.

Aanmelden voor het webinar via stichtingpardes@gmail.com

Download de flyer.

Datum: